Elektriker till Eskilstuna sökes

Vi expanderar i Eskilstuna och söker dig som vill arbeta med elteknik i spännande projekt som gör avtryck i samhället. Vi söker både kraft-, installations-, och tele/data-elektriker. Även lärlingar är av intresse eftersom vi söker flera kompetenser och kan erbjuda vidareutbildning vid behov.

Hos oss arbetar du med flexibilitet och frihet under ansvar i en engagerad grupp med fokus på säkerhet och trygghet. Vi är idag tre medarbetare i Eskilstuna och vi vill gärna rekrytera ytterligare 5-10 personer till vårt glada gäng.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig och nyfiken till din natur. Du uppskattar mångfald i arbetsgruppen. Du trivs med att träffa nya människor och uppfattas som en sann ambassadör för Infra El. Du är även en lagspelare som är lätt att ha att göra med.

Kompetens

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå och minst några år yrkeserfarenhet. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv utföra installationer.

För mer information kontakta:

Pierre Högendahl, VD
+46 72 994 76 02
pierre.hogendahl@infrael.se

Om Infra El

Infra El är ett installationsföretag i Stockholm med lång erfarenhet av och gedigen kunskap om installationsentreprenader inom el, kraft och säkerhet, samt efterföljande service och underhåll.