Elektriker sökes

Vi expanderar och söker dig som vill arbeta med elteknik i spännande projekt som gör avtryck i samhället. Hos oss arbetar du med flexibilitet och frihet under ansvar i en engagerad grupp med fokus på säkerhet och trygghet.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig och nyfiken till din natur. Du uppskattar mångfald i arbetsgruppen. Du trivs med att träffa nya människor och uppfattas som en sann ambassadör för Infra El. Du är även en lagspelare som är lätt att ha att göra med.

Kompetens

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå och minst några år yrkeserfarenhet. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv utföra installationer.

Eventuellt kan även rätt lärling vara av intresse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Stockholm

Pierre Högendahl: 072-994 76 02

Ansökan lämnas via e-post till pierre.hogendahl@infrael.se

Nyköping och Eskilstuna

Håkan Karlsson: 076-130 80 00

Ansökan lämnas via e-post till hakan.karlsson@infrael.se

Om Infra El

Infra El är ett installationsföretag i Stockholm med lång erfarenhet av och gedigen kunskap om installationsentreprenader inom el, kraft och säkerhet, samt efterföljande service och underhåll.